Het is mogelijk om EventComplete aan uw eigen systemen te koppelen. Denk aan uw CRM, opt-in opt-out systeem, CMS, LDAP (single sign on), enzovoort.

Nee. Een gebruikslicentie geeft recht op onbeperkt (fair use) gebruik van het systeem EventComplete. Bij deze licentie is o.a. inbegrepen:

EventComplete is veilig. Het softwarepakket staat in een beveiligde omgeving en is voorzien van een SSL- certificaat. Dit betekent dat alle webverkeer tussen de webserver en de webbrowser op een veilige manier verloopt.

Daarnaast is EventComplete getest door één van de beste ethical hackteams ter wereld en goed bevonden!

EventComplete is zo gemaakt dat iedereen makkelijk ermee kan werken. Invullen van content is net als in Word en daardoor te beheren door iedereen. Daarnaast is EventComplete voorzien van een helpfunctie en een helpdesk.

Alle communicatie en linkjes verzonden met EventComplete zijn meetbaar, net als de actie die daarop volgt. U kunt per klant zien wat zijn of haar activiteiten zijn. Welke nieuwsbrieven hij ofzij leest, maar ook naar welke events de klant toe gaat (binnen EventComplete). Zo kunt u uw mailings en events nog meer aansluiten op de wensen en behoeften van de klant.

Binnen EventComplete zijn er verschillende gebruikersrollen. U kunt aangeven tot welke campagnes uw medewerkers toegang mogen hebben. Zo komen de gegevens bij de personen voor wie het bedoeld is en kunnen werknemers uit alle lagen hiermee werken.

EventComplete is een product van Emendis. Emendis maakt hoogwaardige software voor het web, mobile en het Internet of Things.

EventComplete is een uitgebreid en complex softwaresysteem. Wanneer wij alle functionaliteiten zouden omschrijven op deze website, heeft u er een dagtaak aan om dit te lezen en inzichtelijk te krijgen. U kunt het beste een gratis demonstratie aanvragen en zelf alle functionaliteiten van EventComplete ervaren.