U bent op zoek naar een event planner. Iedereen die regelmatig zakelijke evenementen organiseert, weet hoeveel daar bij komt kijken bij het organiseren. U kunt dit echter slimmer en sneller doen, als u maar beschikt over de goede communicatiesoftware. Een event planner kan ook een goede online software zijn. 

Communicatie is van wederzijds belang. Bovendien is effectieve communicatie de basis voor een waardevol evenement. U bent op een andere locatie en u beseft dat u vanaf daar niet in uw CRM systeem kunt of dat u bepaalde gegevens mist. Of: U heeft een deel van de gegevens gevonden maar u mist nog informatie, u bent bang dat de informatie niet veilig is of u heeft het gevoel dat u geen weinig controle hebt op uw resultaten. Herkent u als event planner één van deze problemen?

 

Bij een event planner draait het om slim organiseren van uw mailings en events

Offerte aanvragen

Event planning

Met EventComplete heeft u geen event planner nodig, of beter gezegd: EventComplete is uw event planner. Een zeer complete tool die u veel werkzaamheden uit handen neemt, terwijl u toch de regie strak in handen houdt. Met deze app en software beheert u op eenvoudige manier uw professionele online communicatie rondom events en direct mailing in uw eigen huisstijl. Kortom: het hele proces in één software. Overal, en voor iedereen.

U bent vast benieuwd wat deze event planner software allemaal kan. Hieronder vindt u een opsomming van de functies van EventComplete.

 

De event planner achter de software

Ons team bestaat uit zowel jonge gedreven softwareontwikkelaars als uit seniors die hun sporen verdiend hebben. Een ding hebben wij allemaal gemeen: Software is onze passie! Ontwikkelaars die niet alleen code kunnen schrijven, maar ook nog eens met u meedenken en altijd met goede ideeën komen.

Automatiseren zit in ons bloed. We kunnen het gewoon niet helpen! Altijd als u met ons praat over uw bedrijf, auto of keuken, denken wij al snel: dat moet toch gemakkelijker kunnen… En dan bedenken we weer iets nieuws.

 

Denkt u ook dat het makkelijker, sneller, simpeler of overzichtelijker kan?

Ik wil een gratis demonstratie