Heeft u een event app nodig? Of u nu live inzicht in het registratieproces wilt, zelf makkelijk landingspagina’s en nieuwsbrieven wilt creëren of uw resultaten wilt analyseren: EventComplete is de complete event app software die u nodig heeft bij het organiseren van een event.

De event app is online software. U hoeft dus niets te installeren op uw computer. Het enige wat u nodig heeft is internet en u kunt, waar u ook bent, aan het werk in de event app.

Wilt u makkelijker events organiseren?
Vraag een gratis demo aan de van de event app

Alle communicatie in de event app

In de online event app kunt u alle communicatie rondom uw event regelen. Uiteraard is al deze communicatie in uw huisstijl. Behalve het maken van een draaiboek, stelt u hier ook eenvoudig nieuwsbrieven en direct mailings samen en kunt u ze direct verzenden. Wilt u een online landingspagina maken voor uw website? Geen probleem. Hier plaatst u onder andere informatie over uw event en een inschrijfmogelijkheid voor uw doelgroep.

Campagnemogelijkheden in de event app

Binnen de online event app software kunt u voor elke activiteit een campagne aanmaken. Dit biedt u overzicht en vergemakkelijkt de processen. Wat u zoal binnen een campagne kunt:

Ervaar zelf de mogelijkheden van de event app
Vraag een gratis demo aan

Event app analyse

Heeft u uw tijd in een nieuwsbrief gestoken, dan is het interessant om te weten hoeveel mails daadwerkelijk verzonden en geopend zijn, welke acties daaruit gekomen zijn en hoe interessant men de artikelen in de nieuwsbrief vindt. Dit kunt u allemaal inzien in de event app.

Met de learnings uit uw resultaten kunt u zo uw volgende nieuwsbrieven optimaliseren. Op deze manier behaalt u optimaal resultaat. Voor zowel u als voor uw klant.

De event app gratis uitproberen?

Ervaar zelf de voordelen van de event app en vraag een gratis demonstratie aan. Zo kunt u het beste inschatten of de online event app ook iets voor u is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil een gratis demo van EventComplete

 

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de event app? Bekijk dan alle functionaliteiten en voordelen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.