Wij geloven goed georganiseerde evenementen zorgen voor ambassadeurs van uw product of dienst. Evenementenorganisatie begint bij een goede communicatie. Of het nu gaat om een reeks nieuwsbrieven, b2b of b2c sessies of een jaarlijks event, u wilt graag weten wat de actuele status is voor een optimale evenementenorganisatie.

U kunt gewoon een uitnodiging sturen, of een volledig creatief, effectief en interactief communicatieconcept loslaten op uw campagne. Hoe persoonlijker de informatie is, hoe meer de klant voelt dat hij of zij serieus genomen wordt. En hoe sneller de klant zal overgaan tot actie.

Vooral de communicatie rondom evenementenorganisatie bezorgt veel mensen kriebels. U wilt de communicatie graag in uw eigen huisstijl en u wilt vast veel gepersonaliseerde e-mails sturen zonder dat het veel tijd kost. EventComplete is een online marketing tool die u kunt gebruiken voor de communicatie rondom al uw marketingcampagnes en events.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meld u aan voor een gratis demonstratie

 

Inzicht in uw evenement

Hoeveel e-mails zijn er verzonden en geopend door uw klanten? Welke artikelen worden veel gelezen? En welke acties hebben daadwerkelijk tot meer omzet of inschrijvingen geleid? Bij evenementenorganisatie is het belangrijk om de juiste gegevens altijd bij de hand te hebben. Aan de hand van deze vragen kunt u uw campagnes verbeteren.

 

EventComplete biedt u heel veel mogelijkheden. Het maken van een draaiboek heeft u in een handomdraai voor elkaar. Wilt u een online landingspagina aanmaken voor uw website? Geen probleem. Hier plaatst u onder andere informatie over het event en een inschrijfmogelijkheid voor uw doelgroep. Deze informatie wordt direct doorgemeten in de EventComplete app.

EventComplete maakt uw event professioneler en onderscheid ten opzichte van uw concurrenten.

Als evenementenorganisatie heeft u misschien zelfs meerdere evenementen tegelijk lopen die u beheert. Dat is geen probleem! Binnen de online event app kunt u meerdere evenementen tegelijk beheren.

 

De oplossingen van EventComplete

De functie ’s van evenementenorganisatie met EventComplete op een rij:

 

EventComplete biedt u zelfs voordelen waar u nog niet over na gedacht heeft

Bekijk de voordelen

Evenementenorganisatie op maat

De basis van EventComplete bestaat natuurlijk. Maar wij vinden het een uitdaging om echt aan te sluiten op uw wensen. Er is een mogelijkheid om en speciaal voor u op maat gemaakte tool te maken die naar uw wensen ingericht is.

Wij geloven in software die u tijd en geld bespaart. Software die er goed uitziet en software waar u van op aan kunt. Wij leggen de lat hoog, als we software voor u maken dan bieden we het beste van wat we kunnen. Kom langs voor een lekkere kop bonenkoffie!

 

Ja, ik wil meer weten van de EventComplete app

Neem contact op met EventComplete