Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw evenementen organisatie? Dan is EventComplete wellicht iets voor u. EventComplete is een totaaloplossing voor het plannen en beheren van events. Deze online software biedt u diverse handvatten voor een goede verloop van de organisatie: van een draaiboek tot inschrijfprocedures en de communicatie rondom uw evenement.

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken. Niet alleen vraagt het veel creativiteit en een hands-on mentaliteit, maar is het net zo belangrijk dat het overzicht behouden wordt en dat de communicatie goed verloopt. EventComplete helpt u hierbij. Meer weten? Vraag direct een gratis demonstratie aan of lees meer over de mogelijkheden voor evenementen organisatie.

Vraag een gratis demonstratie aan

Totaaloplossing evenementen organisatie

De online software van EventComplete bevat alles wat u nodig hebt voor alle communicatie van een evenement. De basis van ieder evenement is het creëren en bijhouden van een draaiboek. Uiteraard zit deze mogelijkheid in EventComplete. Daarbij is het belangrijk dat u online exposure genereert voor uw evenement. Hiervoor heeft u een registratiepagina nodig in uw eigen huisstijl, kunt u nieuwsbrieven en direct mailings versturen, deze analyseren en na uw event een enquête versturen om te weten hoe bezoekers het ervaren hebben.

Kortom: Eventcomplete is dé totaaloplossing voor evenementen organisatie.

EventComplete

Analyse van uw evenement

Het is erg waardevol om (de communicatie rondom) uw evenement te analyseren en evalueren. Met deze resultaten kunt u uw evenement namelijk verbeteren. Aan welke opties kunt u denken?

Benieuwd naar alle voordelen van EventComplete? Bekijk dan alle voordelen en functionaliteiten.

Ervaar evenementen communicatie EventComplete zelf

Wij vinden het belangrijk dat u kunt zien hoe de software in zijn werking gaat. Daarom bieden we u een gratis demonstratie aan, waarbij we u laten zien hoe EventComplete u kan helpen bij het plannen en beheren van uw evenement.

Wat kan EventComplete voor uw evenementen organisatie betekenen?
Vraag de gratis demonstratie aan