Wilt u een eigen evenement organiseren? Wij weten dat tijd kostbaar is tijdens de organisatie. Het is belangrijk dat iemand de regie strak in handen houdt en dat werkzaamheden zo efficiënt mogelijk ingepland moeten worden. EventComplete helpt u bij het plannen en beheren van al uw communicatie.

Bij een evenement organiseren komt een hoop kijken. Er is een draaiboek nodig, het evenement moet onder de aandacht gebracht worden en u wilt de inspanningen kunnen analyseren. EventComplete helpt bij al deze werkzaamheden.

Wilt u vlekkeloos een evenement organiseren?
Vraag een gratis demo aan voor EventComplete

Onderscheidend een evenement organiseren

Als u ervoor kiest om een evenement te organiseren, wilt u uiteraard onderscheidend zijn ten opzichte van concurrenten en opvallen onder uw doelgroep. Dit kan onder andere met de mogelijkheden binnen campagnes en de communicatiemiddelen rondom uw event.

Campagnes aanmaken

Voor elke activiteit rondom uw evenement kunt u een campagne aanmaken. Dit kan een nieuwsbrief zijn, maar ook een jaarlijks event of een overleg. Binnen een campagne kunt u:

Ook kunt u EventComplete koppelen met uw eigen CRM-systeem. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de data.

Communicatie in eigen huisstijl

Met EventComplete kunt u eenvoudig alle communicatie rondom events inplannen en beheren. Nieuwsbrieven, direct mailings en landingspagina’s kunt u geheel in uw eigen huisstijl ontwikkelen.

Analyse en inzichten

Na het versturen van uw nieuwsbrief of direct mailing, wilt u natuurlijk weten hoe deze gepresteerd heeft. Wie heeft het gelezen? Welke acties zijn er ondernomen? Deze resultaten kunt u eenvoudig terugzien in EventComplete. Dit wordt overzichtelijk weergegeven in de tool waardoor u tijd bespaart op het uitdraaien van handmatige analyses. Uiteraard kunt u ook eenvoudig statistieken exporteren. Zo kunt u zich bezighouden met de zaken die echt belangrijk zijn: een evenement organiseren!

Gratis demo tool evenement organiseren

Wij laten u tijdens een demo graag zien hoe het pakket van EventComplete in zijn werking gaat. Zo krijgt u meer gevoel bij de tool en kunt u inschatten of deze oplossing ook voor u geschikt is. Meld u daarom aan voor een gratis demonstratie en ervaar zelf hoe u het overzicht kunt behouden bij het organiseren van een evenement!

Ik wil zien hoe EventComplete werkt